Politeknik Dungun-Dean List Night

This is saje-saje shoot session. Follow my collouges Puand, Bernd and Rookie shoot untuk Dean List Night…Ui!!! Dean list tu…mantop…kalo zaman aku blajar dulu…sapa dapat dean mmg dia tu “Really Genius”

Nak dapat 3 pointer tu pon mcm nak kecirit…uh…itu la kenangan zaman2 belajar…anyway wish all of adik2 best of luck for you next coming semester..

p/s Puad, Rookie..asyik kejar sorang awek ni jee..Bernd tak leh menggatei…dia dah kena ikat…hahaha…Bernd…jgn marah…

cc

aa

bbMore photos : http://www.flickr.com/photos/pujie/sets/72157617478992580/

Regards,

PUJIE 0123420089

KL.Kerteh.Johor

saaa1

Firza Majlis Kahwin – TA with Zul

Actually this event i attended last 3 months kat Kuantan. TQ to Healme @ Zul coz give me opportunity shoot with you, tak lupa juga TQ to Bro Zaini as 2nd Photog..Org kampung aku rupenye…punye la kecil dunia ni…

Congratulation to Firza and Husband…you all sporting sangat…Enjoy working with all of you

IMG_39251

IMG_3968

IMG_4021

IMG_3789

IMG_3774

3324999303_c15fcc7529

Zaini,Helme and Me..(Bro Zaini pinjam gambaq)

More photos : http://www.flickr.com/photos/pujie/sets/72157614494808079/Regards,

Regards,

PUJIE (0123420089). KL.Kerteh.Johor

saaa1

Trip to Genting

Last weekend i and my lovely wife and baby went to Genting..This un plan holiday since we are ondewei back to Bangi..than singgah sebentar to Genting

I cant imagine how Bacycle Rider Le Tour D Langkawi manage to going up only using bycycle…aku yg guna keta ni pon…macam semput..

Wa caya sama lu…

IMG_4667

IMG_4730

IMG_5425

few photos during the trip, more photo please click http://www.flickr.com/photos/pujie/sets/72157617907317605/

Regards,

PUJIE (0123420089).Kerteh.Johor.KL

Hello world!

Alhamdulilah….finally i managed to have wordpress blog. Good bye blog spot

 

 

DSLRRegards,

PUJIE 012 342 0089